O nama

Verzija za štampuVerzija za štampu

Foto Zlatko uspešno posluje duži niz godina u Kruševcu, Dositejeva 8 (preko puta fontane) i prepoznatljiv je brend na ovim prostorima po izradi fotografija visokog kvaliteta i poštovanju klijenata.

Na našoj savremenoj opremi za izradu fotografija možete dobiti kvalitetne fotografije svih standardnih formata kao i fotografije za dokumenta. Vršimo restauraciju starih i oštećenih fotografija, studijsko fotografisanje, fotografisanje na terenu, fotografisanje svih vaših važnih događaja, pres konferencija, sportskih i svih ostalih dogadjaja… Naši fotografi su neprimetni i nenametljivi. Trudimo se da svaki događaj bude poseban i drugačiji od ostalih.

Pored foto usluga nudimo i veliki izbor foto opreme, skeniranje, fotokopiranje, presnimavanje sa svih vrsta medija u DVD format, vraćanje obrisanih fajlova, digitalnu štampu svih formata do 30cm x 45cm visoke rezolucije, od Vaših fotografija izradjujemo unikatne poklone na šoljama, puzlama, kuglama, kalendarima….

Politika naše radnje je zadovoljsto klijenata visokim kvalitetom, poštovanjem rokova i konkurentnim cenama. Težimo usavršavanju u oblasti foto i štamparskih usluga, uzdizanju nivoa kvaliteta, usluga i profesionalnosti.